Ние сме Ники и Деси от Eventful Days. Предлагаме цялостна организация и аранжиране на сватбени тържества, фирмени партита, тематични събития, юбилеи,  бал и детски партита.

Нашето най-голямо предимство е дългият ни опит в работата като  мениджъри на заведения, в които са организирани стотици събития, сватби, юбилеи и тематични партита. В голямата си част едно събитие е свързано  с координация, изготвяне на меню и организация в локацията , където за нас  всичко е лекота. Работата ни в тази сфера ни мотивира и вдъхнови да се развиваме и станем още по-добри в това, да правим хората щастливи и удовлетворени от своя Важен ден. Ние имаме умението да  вникваме в личността на нашите клиенти и да предлагаме варианти, съответстващи на тяхната индивидуалност, желания и възможности.

Николина Попова – професионален Сватбен агент с голям опит в организирането на събития. Координира и планира всеки детайл, елемент и момент от вашата сватба, така че всичко да протича безпроблемно. Има изградени професионални отношения с много от партньорите и локациите съпътстващи едно  тържество.

Десислава Янева – занимава се главно с дизайна и създаването на уникална и неповторима визия на вашия празник. Отличава се със силно изграденото си чувство за естетика и способността да визуализира трансформация във всяко помещение. Тя е консултант, който ще ви помогне да подходите към този специален ден с повече  спокойствие за това , че всичко ще изглежда  в най-перфектния за вас вариант.