Организация на Специални събития

 

 

Откриване на магазин, шоурум, изложба, премиера на книга, тържествена вечеря или официален коктейл – при всички тези събития в най-голямата си част се ползва кетъринг. Когато повечето хора казват „кетъринг”, имат предвид сервирането на храна и усмихнатите около шведските маси сервитьори. Храната наистина може да бъде приготвена на място, но по-често бива доставяна директно на мястото на събитието. Кетъринг специалистът е този, които трябва да знае не само как да приготви храната, но и да я направи неустоима. Ние от Eventful Days, заедно с наши кетъринг  партньори предлагаме целия пакет от услуги за организирането на едно мероприятие. Съветите, които ще получите от нашият екип, наистина ще са  доста полезни, за да можете да вземете решение от какво бихте могли да се възползвате.

         


Със сигурност знаете, че менюто на дадено празненство зависи най-вече от самия вид на събитието, от броя поканени гости, както и от вашите предпочитания. Ние можем да ви консултираме при изготвянето на менюто, сценария и програмата на събитието, но това трябва да се случи поне няколко седмици преди събитието, за да имате достатъчно време да обмислите различните варианти и да вземете правилното решение.

Горещо ви съветваме да се доверите на фирма за кетъринг, за да можете да организирате специалното ви празненство по специален начин. Изненадайте своите гости с прекрасна храна и напитки, поднесени по неповторим и нестандартен начин, който ще ги очарова. Ние се грижим не само за приготвянето на храната, но и заукрасата на масите, осветлението, посрещането и обслужването на гостите.